Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
Förbeställ nyheternaSnygg i jeansNyhetsvisning i Malmö
 

Audrey i nya klänningen Libby, Matilda jacka och Happy sjal. Libby finns i rödbetsröd och svart. Pris 799:-

SNART är nyheterna här! Anil Kumar har precis fått bekräftat att goset är skickat från deras fabrik i norra Indien. Som vanligt står vi med andan i halsen och hoppas att varorna hinner fram till den stundande nyhetsvisningen. Vi håller alla tummar och tår!

 

Höstens kollektion består av mjuka, sköna material som faller snyggt. Cecilias nya favorit är Lisa toppen som kommer i svart, grått och rödbetsröd. Lisa är tidlös i sin A-linje form och ger en extra känsla av modemedvetenhet med sin polokrage. Avslappnat snygg under Karin cardigan eller festsnygg under Matilda jacka.

Lisa toppen finns i rödbetsröd, svart och grå. Pris 599:-

Mie sweater i 100% bomull är mjuk och skön mot kroppen. Snygga dragkedjor på ärmsluten och slitsar i sidorna. Finns i grått, svart och rödbetsröd. Pris 799:-

Min egna favorit är Linnea byxan som kommer i grått och svart. Efter två veckor med gipsad fot och ytterligare en vecka kvar är det enda byxan som går över benet. Ja, jag praktiskt taget lever i den. Linnea byxorna är supersköna och har ett tungt, fint fall. Cool relaxad till sneakers, kostym-snygg till boots och festsnygg till klack. Ett måste i höstens garderob!

Audrey är redo för fest! Kombinera Lisa topp med Linnea byxa och Matilda jacka. Addera guldiga smycken för extra festlighet. Byxorna Linnea finns i grått och svart. Pris 799:-

Livia har långa ärmar och snygga ränder som avslut. Finns i svart med grå ränder och rödbetsröd med grå ränder. Pris 699:- Kombinera med en kort Linn kjol i grått eller svart och dagen är räddad. Pris 499:-

Se och handla alla nyheter här!

Nyheterna kommer in på lager i nästa vecka och vi lovar att ditt paket är framme senast

15 oktober. Beställer du även ur ordinarie sortiment skickar vi allt i samma paket när nyheterna har kommit in. Beställer du enbart ur ordinarie sortiment skickar vi dina varor så fort vi har din order precis som vanligt.

 
Snygg i jeans!

Gillar du jeans men känner att du aldrig hittar det där paret som sitter perfekt? Glider de ner över rumpan eller är för tajta i midjan om de ska gå om låren? Du är inte ensam.

 

Power är superstretch jeansen som sitter perfekt. Med hög midja och tajta ben finns de även i tre olika benlängder; kort, mellan och lång. Allt för att du ska hitta rätt passform.

 

Power jeans finns i blått och svart i storlek 42-50. 

Pris 899:-   
Hitta dina perfekta jeans här!
 
Snart är nyheterna här och vad passar bättre än en nyhetsvisning?

ONSDAG 5 oktober klockan 19-21 bjuder vi till nyhetsvisning i vår butik! Vi bjuder på modevisning med nya, lokala mannekänger, inspiration och tips på nya kombinationer. Efter modevisningen får du tid att prova och handla ur nya och befintliga sortimentet.

 

Anmäl dig och dina vänninor till hello@alicedot.com HELT GRATIS!

 

Hitta hit!

Vi finns på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö. Ta buss 5 mot Västra Hamnen och kliv av vid Ubåtshallen. Gå mot Turning Torso så hittar du oss. Kommer du med bil rekommenderar vi att du parkerar i parkeringshuset Fullriggaren runt hörnet.

 

Klicka här för karta

Har du inte möjlighet att komma?

Vi LIVE sänder hela nyhetsvisningen på vår Facebook-sida! Håll utkik efter mer information.

 
När du är nära Malmö är du nära oss!

Vi finns på Einar Hansens Esplanad 41-43 - med Malmös bästa utsikt över Turning Torso och vackra grönområden. Showroomet håller öppet för dig varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla direkt av oss till samma priser som på nätet!

 

Vill du komma en annan dag? Hör av dig till oss så hittar vi en dag som passar dig bättre! hello@alicedot.com

 

Varmt välkommen in!

Hitta hit!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest