Höstnyheterna är här!

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Svårt att läsa nyhetsbrevet? Öppna det i webbläsaren här
 


Cecilia och maken Eskil åkte i lördags natt på en välförtjänt semester till soliga Montenegro. Jag och Samuel håller ställningarna på kontoret. Så sent som i onsdags kväll kom leveransen till oss. Vi jobbade många, långa timmar för att hinna packa upp allt och även packa era order. I skrivande stund bokar Samuel era fraktsedlar och jag uppdaterar lagersaldon. Phew, det är en del jobb att få nya varor. Men ack så kul! Butiken blir som ny och lagret känns nytt och fräscht.


Ni är många som har förbeställt nyheter och vi jobbar så fort vi kan för att skicka dina varor. Därför kan det dröja en extra dag innan du får ditt bekräftelse mejl. Vissa av er kanske till och med hinner få kläderna innan mailet kommer. Men vad gör det? Mejlet kommer och så även dina varor. Vi kan nu gladeligen garantera att du har dina kläder i början av nästa vecka!


Höstens ljuvliga trikå är silkeslen och underbart skön mot kroppen i 95% modal och 5% elastan. Cecilia packade med sig både Matilda cardigan och Koko klänning/tunika till Montenegro medan Fanny, som åker till Italien med sambon på lördag, tänker ha med sig både Kira och Koko topparna med sig. Vilka blir dina favoriter?

Höstens favorit Koko klänning/tunika finns nu äntligen för omgående leverans! Koko klänning/tunika finns i svart, blått och cabernet.  Koko klänning/tunika 599:- / Power jeans 979:-

Fantastiska Matilda finns nu även i denna ljuvliga trikå. Finns i blått, svart och cabernet.

Matilda cardigan 599:- / Kloé topp kort ärm 399:- / Power jeans 979:-

V-ringade, långärmade Kloé topp är ett måste i höst! Den lätt rundade kanten nedtill låter benen se extra långa ut. Finns även som kort ärm och med rund ringning i form av Kira topp. Samtliga finns i cabernet, svart och blått.

Kloé topp 499:- / Power jeans 979:-

 
 
 
Öppet på torsdagar 12,00-19,00

Här kan du prova, handla direkt och hämta ditt paket. Fanny tar hand om din order och vår marknadsföring, Cecilia ansvarar för design och inköp. Båda blir lika glada att se och höra av dig! Har du vägarna förbi en annan dag när vi är på plats är du alltid välkommen in!