Hitta rätt passform

Svårt att läsa nyhetsbrevet? Öppna det i webbläsaren här
 

Aida med sina kurviga armar i Lisa toppen ser ut som Modesty Blaise. Modesty Blaise är serietidning från 60-talets England. Modesty är en före detta gangsterdrottning som numera bekämpar brott - ofta iförd en tight superhjältedräkt med hög krage. Alltid klädd i svart. Lite som Aida i Lisa toppen och Pamela byxan. Vem vill inte se ut som en superhjältinna? Pris 599:-

Nåväl, nog pratat om Modesty Blaise. Jag skulle prata om byxor. Byxor... Vad var det nu igen jag ville säga om byxor? Byxor ger självförtroende om de sitter bra? Vänta, det kommer nog snart!

Super-stretch jeans som sitter perfekt och följer kroppen. Dessutom får du en extra snygg rumpa på köpet med väl genomtänkt placering av bakfickorna. Finns i tre benlängder. 65% bomull, 31% polyester, 4% elastan. Pris 979:-

Ah, den obligatoriska vida byxan. Vida byxor står högt på listan över årets mest moderna plagg. Våra Linnea byxor finns i svart och grått och har resår i midjan och är i en tung, gudomligt skön trikå som faller snyggt. 60% viskos, 35% polyester, 5% lycra. Pris 799:-

Just det, nu vet jag! Är du redo? Här kommer det:


Det är ingen hemlighet att det kan vara svårt att hitta byxor. Det kan till och med kännas som en hel vetenskap. Hur svårt kan det egentligen vara att hitta byxor som sitter bra? Det borde vara en självklarhet men så är inte alltid fallet. Du vet säkert vad jag pratar om. 


Du som har stor mage och smala ben hittar aldrig byxor som smiter år i benen och inte ser lånade ut. Du med tjocka lår hittar aldrig byxorna som inte korvar sig runt låren. Du med smal midja och bred rumpa får aldrig byxorna att gå över rumpan och om de skulle passa rumpan så drunknar du i midjan. Du som inte vill följa modet med smala eller vida byxor står helt enkelt utan byxor just nu.


Har jag rätt? Själv tillhör jag er med smal midja och bred rumpa och har i alla år haft byxor som är flera centimeter för stora i midjan. Cecilia tillhör er som har stora lår och breda vader där alla byxor korvar sig. I alla år har vi gått i dåligt sittande, obekväma, fel formade byxor. Tills vi hittade våra tyska favoriter. på en mässa i Amsterdam. Förstår du hur skönt det är att känna sig smashing snygg bara för att byxorna sitter bra? Om du inte gör det behöver du prova ett par. Nu.

Snygga och sköna är Pamela 4007 byxa i svart/vit. Visa mer ben med Ella blus till eller täck låren med Emma. Lite extra kul med mönster tycker vi! 53% viskos,  42% polyamid och 5% elastan.  Pris 799:- / 599:-

Stor mage och smala ben?

Vi rekommenderar att du provar Power jeans. De är super-strech jeansen som slimmar åt runt dina ben och räcker till över magen! Finns just nu i blått och kommer i svart i höst.


Tjocka lår som aldrig får plats?

Pamela 3336 och 4007 är lösningen för dig! Sitter tight utan att korva sig. Byxorna är raka från knät och nedåt vilket ger en snyggare siluett! Även vår vida byxa Linnea passar dig bra. Linnea blir på dig lite tight i låret och släpper sedan vid knät. Snyggt, snyggt!


Smal midja och bred rumpa?

Även för dig är Power jeans bästa alternativet när du vill ha ett par tighta byxor. De sitter åt i midjan och räcker till över rumpan! Även Nell byxa och Linnea byxa passar dig bra. Bägge är breda över rumpa och har restår i midjan, så sitter de kvar hela dagen!


Vill du inte följa modet utan söker din egen eviga favoritmodell?

Tyvärr är branschen så hemsk att det knappt går att få tag på annat än smala eller vida byxor idag. Våra alternativ för dig är Pamela byxa 3336 och 4007 som är något rakare från knä och nedåt. En annan skön och snygg byxa är Nell - vida lår och smala vader. Ger ett relaxat intryck och är supersköna!


Vilka blir dina favoriter?

Skön till vardag, proper på jobbet, snygg på festen. Pamela 3336 svart passar alla tillfällen och stilar. En svart byxa som inte kan misslyckas! 70% viskos, 26% polyamid och 4% elastan. Pris 799:-

För dig som är varm i sommar passar Nell byxorna perfekt. En morotsbralla (precis, de är formade som en morot) är svala och sköna i modal. Extra bekväma med resår i midjan! 100% modal. Pris 699:-

 
 
Öppet på torsdagar 12,00-19,00

Här kan du prova, handla direkt och hämta ditt paket. Fanny tar hand om din order och vår marknadsföring, Cecilia ansvarar för design och inköp. Båda blir lika glada att se och höra av dig!