Vacker i vitt och tuff i denim

Svårt att läsa nyhetsbrevet? Öppna det i webbläsaren här
 
 
 

Vår fina modell Aida är somrig i Signe klänning i denim. Pris 799:- 

Hur har ni det med sommaren? Enligt SMHI har vi nu sommar från Smygehuk upp till Östersund så det tar sig! Umeå får vänta på sommaren ett tag till men ni får Musikhjälpen till Umeå i december och det är vi lite avundsjuka på.

Den här veckan har vi lagt av oss jackorna och låtit tårna vifta fritt i träskor och sandaler. Helgen har bjudit på teater, 8 respektive 40 års kalas, vin och varma samtal över kallskuret på uteserveringar. Parkerna har svämmat över av kubbspelare och pizzakartonger. Nätterna i stan fylls åter av ljud och våra drömmar ackompanjeras av måsars skrän och nattsuddares muntra skrålande samt en och annan siren. Nattens hjältar och hjältinnor är alla poliser och sjukvårdspersonal som finns där för oss. Morgonens tysta hjältar/hjältinnor är alla de som städar upp gator och parker efter de tanklösa.
Vi är så tacksamma för att ni finns där!

Elsa tunikan tillsammans med ett par lagom slitna smala jeans och vita sneakers blir galet snyggt och bekvämt! Variera looken genom att istället bära den med ett par svarta Pamela byxor och hög platåklack. Pris 699:- / 699:-

Olivia tunika/klänning i denim med isydda fickor fram till nycklar och mobil och med  pärlemorknappar i ryggen. Lättburen som den är eller med tighta byxor/leggings till. Pris 799:- Step sjal 249:-

 

Vitt är liksom svart en laddad färg. Någon minns sin konfirmation, en annan sitt bröllop, en tredje tänker på begravning. Allt beror på kultur, uppväxt och tradition. I Indien gifter man sig i starka färger medan man tar ett sista farväl av sina släktingar i renaste vitt. Då verkar vår tradition att gifta oss i vitt ganska märklig. Men visst är vi traditionsbundna även i vår vardag. När maj månad kommer tar vi på våra vita byxor för att sedan hänga undan dem i början på september.

Blått påminner om himmel och hav och ett liv som känns lite lättare. Undra på att vi älskar blått i detta landet. Simi som designar för oss och som är född i Indien har ett mer komplicerat förhållande till blått. Varmt cerise, orange, blå-grönt ja gärna och ju mer desto bättre, men kallt blått och turkost har hon svårare för. Trots det gjorde hon sitt vackra bladmönster åt oss i härliga blå-turkosa toner som blivit vårens stora succé. Så stor att vi redan sålt slut på en del modeller och storlekar!

Att vi sålt över förväntan denna vår har du kanske förstått! Det är roligt att så många nya kunder hittat oss och uppskattar det vi gör.  Baksidan är förstås att många plagg tagit slut extra fort. Nu gör vi allt vi kan för att få tag på fler byxor och att fylla på med Emma, Matilda, Olivia med flera.

Våra mönstrade plagg gör vi bara en gång och sedan är de slut för alltid, men det kommer alltid något nytt! Just nu drar vi igång arbetet med våren 2018 och passar på att använda Kristi Himmelsfärdshelgen till att samla på oss inspiration för detta. Därmed håller vi stängt på torsdag 25/5 i vårt showroom, men på nätet har vi ju öppet så klart!

En vit tunika som passar till allt! Erika tunika av 100% Viskos mosscrepe har lång ärm med stråveck i oket och ärmslutet. Det enkla är det vackra!  Pris 699:- 

 

Ni jagar oss, vi jagar säljaren Mickey,  Mickey jagar fabriken i Tyskland.

Det här är det dagsfärska svaret på vår upprepade förfrågan om fler byxor;

"Pppfff its easier to conjure white rabbits out of high hats than to meet the tremendous amount of demands for your pants. :)" 

Det är alltså enklare att trolla fram vita kaniner ur höga hattar än att möta vår efterfrågan på byxor. Det är också lustigt nog enklare att få ett klart och rakt svar från vår fabriker i Indien än från denna enda fabrik i Tyskland tvärt emot mångas fördomar.


Vi är ledsna men vi vet alltså fortfarande inte om vi kan få fler. Det enda vi kan lova är att vi försöker och kommer meddela bums här och på våra sociala medier om/när vi får byxleverans. Står du på väntelista så får du såklart mejl eller samtal direkt från oss. 

Nikki ofodrad bomberjacka av 100% bomullsdenim passar till mycket! Enklast med en vit t-shirt under och till jeans. Power zip jeansen är slutsålda men vi hoppas få tag på fler innan sommaren är slut! Vi bär Nikki jackan lika gärna och kaxigt över klänning eller lång tunika. Finns i blå denim. Pris 699:-