Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Respekt, värme och kärlek!

Det blev en tung helg med mycket TV-tittande. Jag reagerade som de flesta andra med att först se till att få reda på var mina nära och kära befann sig. När det var avklarat kunde jag ta in och söka mer information. Rädd, arg och orolig är jag men jag lugnas och imponeras av polisens effektiva samarbete och tydliga redogörelser. Slutligen rundades helgen av med bilderna från manifestationen med tusentals människor som åter fyllde Stockholms gator och torg med värme och kärlek.

Min yrkeskarriär startade på just denna gata i huvudstaden. Här jobbade jag i flera år, här shoppade jag och här passerade jag på väg till och från en galen festkväll. En tid som formade mitt unga vuxna liv. Allt var möjligt och ännu oupptäckt! Att tänka sig just denna del av staden utan levande människor är svårt.

Att vi behöver varandra råder ingen tvivel om. I krissituationen spelar varken ålder, kön, nationalitet, språk eller yrke någon roll. Berättelser om okända människor som instinktivt hjälper varandra ger mod och kraft mitt i det mörka. Kanske är det själva meningen med livet. Att leva fullt ut och så försöka göra något bra för någon annan under tiden. Kan det räcka?

Efter en sådan här händelse blir jag lite mer vaksam men också mer närvarande eftersom livet inte går att ta för givet. Det där varma leendet jag spontant växlar med en okänd man på bussen när våra ögon möts när vi båda noterat den ystra grupp barn som under beskydd av två manliga förskolelärare är på väg till en dag i Folkets Park. Det leendet känns gott och som om just vi har något gemensamt. Det har vi - vi är människor som oskadda gläds och oroas över våra egna och andras barn samtidigt! 

Glad Påsk önskar vi dig!

Påsken är här! En skön lång helg att vara tillsammans med de vi tycker allra mest om!

Påsken står nu för dörren. Ett skönt avbrott i vardagen med goda möjligheter att umgås med dem man tycker extra mycket om. Påsken kanske vanligtvis handlar mer om mat och godis än om kläder. Ägg, Sill, Lax och Nubbe står väl traditionsenligt på inköpslistan? Nej, inte på min! Rå fisk och ren sprit är inget jag längtar efter.

Väninnan har lovat hitta på något annat gott och bjuda oss på till påskmiddag efter en tur till Österlen där vi tänker titta på något konstverk om vädret tillåter. Senast jag bjöd hem henne blev det på vin och micrade popcorn. Inte blev hon mätt eller imponerad precis, trots det bjuder hon oss generöst än en gång hem till sig. Eller kanske är det just därför?

Om det inte blir allt för kallt så tar jag en Olina topp och Sonja jackan på konstrundan då vi rör oss mellan bil och ateljé. Sedan hem för ett snabbt byte till Elira blusen lagom till påsk-middagen. Enkelt, bekvämt och snyggt. Vad tar du? 

Elira blus vit

Aida i Elira blus vit. Den här fina blusen har smock i midjehöjd bak och runt handlederna. Dold knäppning, krage och rundat slut. Klassiskt snyggt - en blus som är rymlig men ändå framhäver min ursprungliga timglasform. Elita blus finns även i svart Pris 699:Pamela byxan som finns i svart, vitt, marin, sand passar till det och till mycket annat. Pris 699:- 

Olivia denim klänning/tunika storlek 42-56

Aida firar påsk i Olivia tunika/klänning denim med Step scarf och Pamela byxa till. Lätt och ledig! Vill du inte vara ärmlös så tar du en mjuk och go långärmad Paris t-shirt under. Step scarf Pris 249:- Olivia tunika/klänning Pris 799:-  Pamela byxa Pris 699:- 

Sonja jacka mörkgrön

Aida är snygg och fräsch i Sonja linnejacka och vita Pamela byxor. Jackan finns även i svart. Pris 799:-  Pamela byxa finns även i svart, marin och sand. Pris 699:- 

Jag vill se mer!

Psst! Vi har byggt om vår webbshop för att du lättare ska se vilken storlek du köper, enklare hitta våra villkor och kunna kontakta oss. Bli inte orolig om det känns förvirrande, vi hjälper dig om det blir lite fel. Storleksguiden hittar du som vanligt bland bilderna för varje produkt!

 
Oj, oj vilken succé!

Många tyckte verkligen om vårt nya bladmönster i blå toner. Så mycket att vi redan sålt slut på några modeller (Olivia, Olina) i vissa storlekar. Tveka inte om du tänkt handla längre fram, de går åt fort nu och kommer aldrig mera igen!!


799:-   
Skynda innan de tar slut!
 
Det kommer mera!

Några av våra absolut storsäljare och stöttepelare har tyvärr 

sålt slut i en del storlekar. Oroa dig inte, de kommer tillbaka!

Emma tunika svart - Beräknad leverans i maj/juni
Matilda blazer svart - Beräknad leverans i maj/juni

Power jeans blå och svart i - Beräknad leverans juli/augusti
Pamela turn up byxa svart och vit - Beräknad leverans i slutet av april
Power zip jeans blå - Beräknad leverans i slutet av april 

 
NYHET nu i fler färger!

Den lilla praktiska Penny skinnbörsen har vi nu fått in även i färgerna sand och orange!
Taskigt budget-foto i butiken (det ber vi om ursäkt för) men supersnygg i verkligheten! 


(Psst! Vi har också fått hem en mycket snygg och praktisk italiensk "cross-body-bag" väska i samma kvalitet för 1799:-, foton kommer snart!)

Pris 149:-   
Till Penny börs
 
Vi har öppet på skärtorsdag kl 12-19!

Vi har öppet som vanligt under påsken. Vill du handla direkt av oss i Malmö så är du välkommen på torsdag 12,00-19,00. Beställer du på nätet skickar vi dina order som kommer senast kl 14,00 på skärtorsdag och därefter går posten iväg som vanligt igen från och med tisdag 18/4.. 

Kom hit vetja!

På skärtorsdag håller vi öppet 12,00-19,00 som vanligt. Det är ju äntligen torsdag! 

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12,00-19,00. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Cecilia sköter design och inköp medan Fanny tar hand om försäljning och din order. Vi svarar gärna på dina frågor och lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss! 
Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!


Vi blir alltid glada att höra av dig! Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta och hitta oss!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest