Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Visst vill vi ha nåt nytt i påsk?

Passa på nu om du vill vara som ny till påsk! 
Beställ senast på måndag så kommer dina kläder säkert fram till påsk!

Våren tar sig och snart är det redan påsk! Vi har farit ett par vändor till trädgårdshandeln och hämtat krukor, jord och plantor och mera jord och maken har gjort sitt och planerat allihopa och vår balkong förvandlades därmed till om inte en prunkande djungel så åtminstone till en grönare och skönare plats att vara på. Det blev lagerhägg istället för buxbom och humle istället för pipranka - lättskötta gröna budgetalternativ.
Nu ska vi bara vattna och vänta på värmen.

Noor klänning i nya blå bladmönstret

Noor klänning i det härliga bladmönstret av Simi Gauba exklusivt för oss. Klänningen är fodrad för att du ska slippa tänka på om den är genomskinlig - det är den inte. En klänning att vara fin i i påsk. Pris 799:- 

Humlen sköt fart i lördags då det var varmt och gott på balkongen medan vi spenderade lördagen i ett dimmigt Göteborg hos sonen med familj. Här monterades soffa minsann och då skulle barnens farmor nr 3 (det är jag) visa att hon kunde hantera skruvdragare och montera 10 par ben på denna soffa modell större. Inte visste jag att skruvdragaren kunde ställas in på olika "aggressiva" lägen och inte visste jag att just denna möbelhandlare inte förborrade sina hål. Men det gick till slut med mig svettigt hängande, svärande över densamma med det ena barnet förskräckt hållande både avstånd och för öronen då skruven protesterade vilt och vägrade lyda min order. Jag vet inte om jag var det fina föredöme jag tänkt mig men soffan står iallafall på plats. Vi blev rikligt belönade med tårta och tacos i gott sällskap innan vi körde hem igen i dimman. 

Emma tunika turkos

Emma tunikan i turkos är ett bra plagg att ha med på semestern. Jag har min mest till vita jeans men nu ska det bli variation med en mönstrad Olina topp och Nell byxor under. Olina topp 499:-  
Nell byxa, Emma tunika Pris 699:-  

Nu förbereder maken och jag oss för påsk och en semestervecka söderut. Sedan vi startade företaget har vi jobbat mest hela sommaren och istället tagit en semestervecka på våren och en på hösten. Så även detta år då vi denna vår firar att vi varit gifta i 25 år om ett par veckor. Det är sannerligen en prestation från båda sidor. Barnen förundras över att vi bara verkar bli sämre på att kommunicera med åren, men det är bara när vi är med dem.
På tu man hand går det strålande!

Hur firar man 25 årig bröllopsdag? Tja, man letar upp en plats med badbar strand och så badar man där och läser goda böcker som man byter med varandra och så klär man sig lite extra snyggt på kvällen och dricker något som bubblar till en god middag. Så gör vi. 

 
Bästa väskan i ny färg!
Allt-i-allo-bagen i NY färg!

Vi har fått in den populära allt-i-allo-väskan i en glad turkos lagom till våren och sommaren. Gå och handla, gå och simma, fyll med dina garner, eller gör som vi gör - låt väskan gå i skytteltrafik mellan hem och jobb med matlådor och extra skor. Visst blir man glad av färg? Pris 199:- / 249:- 

 
Vi presenterar klänningen Noor!

Den här klänningen ritade jag till våren 2016. Jag ville göra en klänning där formerna får synas men där jag ändå känner mig säker och bekväm. Noor klänningen fick en modest halslinning som visar lagom mycket hud för att passa på jobbet. Midjelinjen är insvängd och avskuren för att förstärka timglas formen. Längden går ner över knä, vidden i kjolen är generös och fodrad för att låta mage och stuss härja fritt och ostört där bakom. Framtill finns djupa fickor att vila händerna och mobilen i.

Noor klänningen har sina fans som önskat den i flera mönster och färgställningar. Då lyssnar vi så klart! När man hittar en klänning som har bra passform, som framhäver kurvorna och som är lätt att variera, varför inte ha flera?

Psst! Föredrar du istället en klänning utan avskärning i midjan så kan vi rekommendera modellerna Olivia, Saga, Libby och Ofelia till dig! 

Klänningen för dig som gillar det blå!

Modal med foder i polyamid.
Storlek 42-44, 46-48, 50-52, 54-56

Pris 799:-   
Blå som himmel och hav!
För dig som inte gillar så mycket mönster!

Modal med foder i polyamid.
Storlek 42-44, 46-48, 50-52, 54-56
Pris 799:-   
Grafiskt enkel så klart!
Färgstark klänning i apelsin och hallon!

Modal med foder i polyamid.
Storlek 42-44, 46-48, 50-52, 54-56

Pris 799:-   
Färgstark - det gillar jag!
Klänningen i naturligt grönt!

Modal med foder i polyamid.
Storlek 42-44, 46-48, 50-52, 54-56

Pris 799:-   
Naturligt grön och skön!
Alltid säker och snygg i svart!

Viskos mosscrepe med foder i polyamid.
Storlek 42-44, 46-48, 50-52, 54-56

Pris 799:-   
Säkert svart är alltid rätt!
Fler klänningar hittar du här!
 
Till klänning vill vi ha strumpbyxor!

Du vet väl att vi nu har riktigt bra strumpbyxor och leggings från belgiska Cette?
Nu har vi fått in en halvtäckande strumpbyxa i 30 denier som passar perfekt till vårens alla klänningar. Just den här modellen håller in och stramar upp en smula och det kan ju kännas skönt! Vi har strumpbyxa Seattle i svart och i följande storlekar L 44-46, XL 48-50, 2XL 52-54, 3XL 56-58, 4XL 58-60

Pris 199:-   
Till strumpbyxor och leggings!
 
Kom hit vetja! Öppet torsdagar kl 12-19!
Kom hit vetja!

Vi firar att Fanny i dagarna varit partner på heltid i AliceDot i två år. Tiden går fort när man har roligt och gör något viktigt! Tack för att du följer oss och gör oss bättre!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Vi blir alltid glada att höra av dig. Cecilia sköter design och inköp medan Fanny tar hand om försäljning och din order, men vi är mästare på att lägga oss i varandras jobb när det behövs. Vi svarar gärna på dina frågor och lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

  

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta och hitta oss!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest