Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Hej sommartid!

Kom ihåg att ställa fram klockan en timme innan du går och lägger dig på lördag!

Krokus i parken

Vårdagjämningen har just passerat och på söndag är det dags att vakna upp till sommartid. Vi tappar en timmes nattsömn men får ljuset tillbaka! Nu kommer de kvällar då vi jobbar på och inte anar att klockan passerat både fem och sex förrän magen kurrar och vi inser att det är dags att gå hem. 


Vi har fått (tja, inte fått precis - det medföljde en större faktura...) vår balkong inglasad och ser fram emot en sommar när vi lugnt kan lämna dynor, kuddar, böcker och filtar ute. Nu ska balkongen grönska! Jag vill ha ett större träd, en frodigt grön pipranka, jag vill ha krasse, ringblommor och pelargon. När allt detta finns på plats ska jag sitta där och skåla i bubblig vätska och lukta på mina blommor.

En prunkande djungel mitt i stan kräver lass av jord, stooora krukor, mycket vatten och gröna fingrar och ett evigt åkande till och från plantskola och så en ganska generös plånbok. Jag har varken gröna fingrar eller generös plånbok och lusten att kånka jord och krukor är inte pockande om man säger så. Men maken kanske vill ägna sin lediga tid åt detta projekt....?

"Vi" kan spara pengar genom att snickra blombord och spaljé av våra gamla lagerhyllor och "vi" kan plantera i uttjänta lagerlådor. Maken vet mycket väl från tiden i hus hur dessa trädgårdsprojekt brukar te sig. Jag kliver i ett par träskor och kommer huttrande ut och pekar med hela handen under två avgörande minuter innan jag snabbt drar mig tillbaka inomhus medan maken gräver, planterar och röjer runt i regnet. Fint brukar det bli!
I helgen ska det handlas plantor! 

En skön rymlig linnejacka får inleda våren och sommaren. Sonja jacka av linne/bomull har slits i sidorna och generösa fickor som är bra för oss på jobbet eller på stan när vi helst lämnar väskan hemma. 
Pris 799:- 

Vårens kollektion har en stor portion av vår mycket omtyckta linne/bomulls kvalitet. En kvalitet som är lite stadigare och mycket mer hållbar än hellinne. Vi har använt den till en klassisk skjorta, två olka klänningsmodeller och så den rymliga jackan som passar bra till mycket.

Årets nya gröna färg är djupt grön i en ton som passar många hudtyper. Tonen drar mer mot blått än gult och känns ny. Grönt i dova toner ser vi nu mycket av både i inredning och i mode. Ett bra dramatiskt alternativ till svart!

Bästa vännen inhandlade förra veckan en Saga klänning som hon skulle ha på sin kommande weekend resa till Portugal. Hon målade upp bilden av sig själv i värmande sol på trevliga uteserveringar. Igår bad hon mig om en snabbleverans av en stickad Mie tröja med polokrage då väderprognosen nu säger ihållande regn och cirka 10 grader i Lissabon.
Nåja, hon får ha något nytt på sig iallafall, och Saga klänningen kommer säkert till användning ändå.

I Skåne gläds vi åt att det äntligen ser ut att bli ordentligt med sol och varmt i helgen, vi har inte varit bortskämda med sol. 

Växlingen från det spretigt kala brun-svart-grå landskapet till det mulligt frodiga ljusgröna är bland det vackraste och mest ohejdbara vi har. Passa på och höj blicken och fyll lungorna med den friska luften. Våren går inte att sätta på paus!

Saga tunika/klänning

Saga klänning passar lika bra till byxor som till bara ben. Här har vi kombinerat med Pamela byxa vit i kort benlängd samt med STEP sjal. Saga tunika/klänning  finns i grönt och svart Pris 799:-  
Pamela byxa vit Pris 699:- STEP sjal 249:-

Sally linneskjorta

En ny klassisk linneskjorta är Sally skjortan som finns i grönt och svart. Den är av linne/bomull och har naturknappar av snäckskal, bröstfickor, krage och rundad nederdel som framhäver benens längd. 
Pris 799:- 

Visa mig alla nyheter!
 
Hundratals kvinnor kan inte ha fel!

Att ni är många som älskar klänningar har vi förstått sedan vi introducerade vår första klänningsmodell Signe hösten 2013. Då hade vi den i svart och inget annat. I årets kollektion har vi på er begäran tagit fram Signe klänningen i svart igen men även i blå denim och i en alldeles ny vacker grön färg.

Vi har noterat att flera av er "Signe lovers" redan beställt dem allihop, det gör oss glada! När man hittar en klänning som har bra passform, som framhäver kurvorna och som är lätt att variera, varför inte ha flera?

Psst!
Föredrar du istället en klänning utan avskärning i midjan så är det Saga klänningen du ska titta på! Saga är en ny modell som vi gjort just för dig i vårens kollektion! Se ovan. 

Signe klänning i klassiskt svart

Vår designer Simi har Signe som sin stöttepelare i garderoben. När hon ska på ledningsgruppsmöte och vill känna sig extra snygg då är det Signe som låter Simi stå i centrum. Lika snygg med en lång cardigan och stövlar på vintern som med tights och högklackat. 
Pris 799:-   
Klassisk svart!
Signe jeansklänning

En jeansklänning är aldrig fel! Signe klänningen i 100% bomullsdenim har i vårens variant blivit uppdaterad med vita sömmar. Snyggt och fräscht!


Pris 799:-   
Jeansklänningen!
Signe linneklänningen i grönt

Vi slår ett slag för vårens nya gröna färg! Snygg, mörk och skogsdoftande. Ett bra och uppdaterat alternativ till svart. 


Pris 799:-   
Skönt i grönt!
Fler klänningar att välja på hittar du här!
 
Tights och leggings i stora storlekar

Du vet väl att vi nu har riktigt bra strumpbyxor/tights och leggings från belgiska Cette?
Dublin strumpbyxa med fot finns i svart och blågrönt.
London leggings utan fot har vi i svart.
Båda i 60 denier och samtliga finns i storlekar
L 44-46, XL 48-50, 2XL 52-54, 3XL 56-58, 4XL 58-60


Pris 249:-

Strumpbyxor/Leggings
Sjalen som passar perfekt!

Vi är tokiga i sjalar och har många att välja på. En sjal piggar upp och förnyar. Ibland vill man låta sjalen bryta av, ibland vill man ha en som är perfekt ton i ton. Happy sjal i blå-grönt passar perfekt till de nya gröna modellerna Saga, Signe, Sally och Sonja i linne/bomull.

Happy sjal blågrön 100% Viskos
Mått: 100 x 180 cm 


Pris 249:-

Den perfekta gröna...
 
Kom och prova och handla direkt av oss, vi har öppet alla torsdagar kl 12-19!
Kom till oss!

Fanny lastar bilen full med beställningar av vårens nyheter. Visst längtar vi efter nytt till våren!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Vi blir alltid glada att höra av dig. Cecilia sköter design och inköp medan Fanny tar hand om försäljning och din order, men vi är mästare på att lägga oss i varandras jobb när det behövs. Vi svarar gärna på dina frågor och lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

  

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta och hitta oss!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest