Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Nyaste NYTT!

Nu finns alla NYHETER för omgående leverans!  

Så kom dagen vi väntat otåligt på! Godset lastades av flyget från New Delhi på dignande pallar, tulldeklarationen var i sin ordning, alla ursprungsintyg signerade och stämplade, fakturor betalda, adresser dubbelkollade och lastbilen svängde runt hörnet just som vi hade tömt butiken för att få plats med allt. 


En halv timme och en halv kopp kaffe senare (till chauffören som snällt lovade vänta för att ta med tompallarna åter - vet ni hur svårt det är att bli av med tompallar mitt i stan?) hade vi tömt pallarna och staplat alla lådor i butiken. Vi packade upp mer än ett halvt ton vårkläder på ett kick. Nåja det tog några timmar, men Inget går så snabbt som när vi packar upp nyheter, det har med motivationen att göra!


Rekordmånga av er som följer våra nyhetsbrev för-beställde redan förra veckan för att vara på säkra sidan. Det är spännande att se vad ni gillar mest och beställer först!
Fanny hade fullt upp med att plocka alla order innan vi till slut kunde köra fullastade till posten strax innan sista upphämtning i måndags kväll. Skönt att veta att ni gillar vårens nyheter!

Saga tunika/klänning i linne/bomull.

Nya tunikan Saga i linne/bomull är snygg att bära till smala vita byxorna Pamela.
Tunikan/klänningen finns även i en ny fin blå-grön färg. Saga tunika Pris 799:- Pamela byxa Pris 699:-  
Sjalen Step, Väskan från Hinza Pris 249:- / st

 
Nytt mönster i älskad kvalitet!

Vårt nya alldeles egna svart-vita mönster "Step" attraherade många! Hurra!
Visst är plaggen i detta mönster lätta att kombinera med mycket annat. Kontrasten mellan det svarta och vita känns alltid tidlöst och evigt modernt. I just det här mönstret har vi lekt med proportionerna för att få fram en långrandig effekt som ger ett avsmalnande intryck. Vi ville också att helhetsintrycket skulle vara mer svart än vitt för att tyget inte ska vara genomskinligt och för att det ska vara ett bra "året-runt" mönster. Materialet vi valde är ett av våra favoritmaterial - en tätt vävd 100% Modal kvalitet som skrynklar minimalt och som är sval, lätt och behaglig mot huden. Tvättas i maskin på 40 grader och stryks på mellanvärme. Mönstret finns i Ninni tunika, Olina topp, Olivia tunika/klänning, Noor klänning, Nell byxor och Oksana kimono och så i Step sjalen som är av en mer glesvävd viskos.  

Ninni tunika i nytt grafiskt mönster

Ninni tunikan är tillbaka på mångas begäran. Nu i vårt nya stilrena svart/vita mönster "Step" som du bara hittar hos oss. Lätt att kombinera! Pris 699:- Här med Pamela byxa svart Pris 699:-

Elsa tunika i vitt

Som ny på nytt! Elsa tunikan är mer aktuell i vår än någonsin - alla trendinstitut har talat om volanger och nu syns de överallt! Elsa tunikan är av 100% viskos i vår omtyckta kräppade kvalitet som aldrig någonsin hakar upp sig utan bara faller fritt, fritt, fritt. En mycket klädsam modell som måste ses på! Pris 699:-

Vi behöver inte vänta till sommaren med att ta på vårens nya kläder. Här har Aida nya Olivia tunikan/klänningen till sina Pamela byxor och Molly blazer. Olivia tunika/klänning finns även i blå denim och i blåturkos bladmönster. Pris 799:- 

Visa mig mera nyheter!
 
Bästa toppen - nu i fler färger!

Olina toppen är kanske vårt mest användbara plagg. Vi bär den till byxor, till kjol, under koftor och kavajer eller bara precis som den är när vi plötsligt blir varma. Den är rundringad, har en fin dragkedja i nacken, ärmen har ett litet uppvik, nederkanten är rundad och täcker precis hela härligheten. Den är av 100% Modal (den svarta av 100% Viskos) - oavsett vilket så är den sval, luftig och lättburen. Ett mycket bra och vuxet alternativ till t-shirt som kan ha en tendens att smita åt på fel ställen. Det gör aldrig Olina, Olina håller oss snygga, säkra och valkfria - åtminstone på ytan och det räcker långt!
Prova en du med!

Olina topp i grafiskt svart/vitt

Den grafiskt mönstrade svart/vita Olina toppen är snygg under din svarta kofta eller kavaj. Här är toppen kombinerad med svarta Pamela byxor. Kan det bli enklare? 


Pris 499:-   
Lättmatchat!
Olina topp blåmönstrad

Den blå organiskt mönstrade Olina toppen lyser upp mot allt svart, grått och blått. En vacker kombination av blå och turkosa toner på svart bakgrund. Fint!Pris 499:-   
Mmm...en blå!
Olina topp i röd/orange

Olina toppen i orange/rött matchar vi med röda läppar till. Känns lite som att läppja på färskpressad juice nu till våren, eller varför inte en Aperol med cava i solen?


Pris 499:-   
Färgstark och glad!
Olina topp i grönt

Olina toppen i botaniskt grönt natur tryck är smashing snygg, inte minst till dig med silvergrått hår. Här har vi kombinerat toppen med Pamela byxa i sand som nästan helt sålt slut men som det inom kort kommer påfyllning av. 

Pris 499:-   
Botaniskt grönt!
Olina topp i svart, passar till allt!

Olina toppen i svart har vi sytt upp av  vår sköna viskos moss-crepe. Snygg på jobbet och lättburen under en kavaj eller cardigan. Här med nya Nell byxan i svart-vitt till. Visst är det lätt att se sig själv må bra i detta? 


Pris 499:-   
Galet användbar!
Fler toppar att välja på hittar du här!
 
Kom och prova och handla direkt av oss, vi har öppet alla torsdagar kl 12-19!
Kom till oss!

Fanny lastar bilen full med alla förbeställningar av vårens nyheter. Du som förbeställt ska i dagarna ha fått dina kläder! Roligt att ni är så sugna och på hugget. Visst längtar vi efter nytt till våren!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Vi blir alltid glada att höra av dig. Cecilia sköter design och inköp medan Fanny tar hand om försäljning och din order, men vi är mästare på att lägga oss i varandras jobb när det behövs. Vi svarar gärna på dina frågor och lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

  

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta och hitta oss!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest