Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
NU kommer vårnyheterna!

Nu har du chans att förbeställa nyheterna före alla andra. 

Vi utlovar leverans senast fredag 17 mars! 

Efter en weekend i Rom med strålande sol, blå himmel och 15 grader varmt längtar jag nu efter vårens nyheter. Med i bagaget fanns fotoprovet av Olivia tunika/klänning i blått. Den fick klart godkänt i rese-testet. Knappt skrynklig efter flera timmar kabinväskan och otroligt skön i den italienska värmen. (Fläcken från gnoccin som jag så klantigt tappade i knät syns knappt vilket är ett extra plus!)


Modellen Aida Sowe från Köpenhamn är en lång, vacker kvinna med ett härligt humör och skratt! Vi hade två fantastiska dagar tillsammans i studion och äntligen är resultatet här. Aida är 182 cm lång och bär storlek 46-48. Klänningar täcker knä och byxorna slutar vid ankeln på dig som är medellång eller lite kortare. För Aidas del blev allt lite kortare.


Tillsammans med Nikki bomberjacka och Nell byxorna är Olivia helt klart min nya favorit i vår. Vilken blir din favorit?

Olivia klänning/tunika är snygg till allt! Fest, vardag, som klänning eller med byxor till. Lagom sval och skön i 100% modal. (Finns även i svart/vita mönstret Step) Pris 799:-

Modernast i vår är bomberjackan och vår version fick namnet Nikki. Tuff, snygg och modern med knappar i pärlemor. Pris 699:- (Power jeans zip pris 899:-)

Superläckert och fräscht! Emma tunika turkos pris 699:-, Olina topp Leaf blå pris 499:- och Nell byxa Leaf blå pris 699:-. Aida är redo för våren! 

För Signe-älskaren finns nu äntligen klänningen i bomullsdenim igen. Klänningen finns även inne i svart och grönt, då i kvalitén 55% bomull och 45% linne. Pris 799:-

Sköna slacks i härlig modal är alltid rätt i vår. Inget som sitter åt, bara löst och ledigt med resår i midjan. Nell är underbara! Finns även i svart/vita mönstret Step. Pris 699:-

Visa mig alla nyheter BUMS!
 
Dags för ny sjal?

Våren är så mycket mer än nya klänningar och kortärmade toppar. Kombinera din svarta look med en ny sjal och hela kombinationen känns ny och fräsch igen. Vi har fyra nyheter att välja mellan!

Detta vackra blad som vi inte kan få nog av. Designat av vår egna Simi Gauba. Blått är flott! Pris 249:-

Den röda

Vi älskar mönster och vi älskar färger! Speciellt när vi får kombinera det till svart. Denna glada röda sjal piggar upp i vår!

Pris 249:-   
Köp nu
Den grafiska

En självklarhet i våra kollektioner är det grafiska svart/vita mönstret som går till allt. I år står vi själva för designen som vi kallar Step. Step för steg som i stege. En klar favorit runt halsen som även finns i toppar, tunikor, klänningar och byxor!Pris 249:-   
Köp nu
Den neutrala

Ett måste är alltid en neutral sjal som passar till beige, svart eller grått. Elegant och stilren i sina färger men fortfarande samma härliga blad som Simi Gauba designat åt oss.
Pris 249:-   
Köp nu
Spana in alla sjalar här!
 
Prova och handla på torsdagar kl 12-19
På torsdag har vi öppet!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur. Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

 

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta och hitta oss!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest