Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Goda nyheter på ingång!

REAN är bort-städad och butiken och lagret känns ovanligt rymliga. Vi är fulla av entusiasm och förväntan inför vårens nyheter som beräknas landa här i Malmö och i webbutiken om en dryg vecka.

Vad ska ni tycka bäst om? Vilka modeller och mönster blir era nya favoriter? Vad kommer vi själva att få för favoriter? 


Vi vill alltid göra våra kollektioner så långlivade och användbara som möjligt. Färgerna ska fungera att mixa och matcha mellan säsongerna och ska inte trötta ut ögonen efter endast en säsong. Materialen ska andas och följa kroppen utan att haka upp sig eller avslöja "fel saker".

De flesta plagg gör vi för att de ska fungera året runt, men visst kittlar våren lite extra av förväntan och roliga möjligheter. Det är på våren flest gifter sig, det föds flest barn och i sanningens namn dör flest också. Nåja, tillbaka till nya möjligheter och goda nyheter!

Aida framför kameran.

Olina topp och nya Nell byxan fotograferade vi på modellen Aida Sowe från Köpenhamn. Hon cyklade inte precis till jobbet men snudd på. Cykeln fick vi låna av goda vännen och musan Majken. PRIS 499:-
 (för toppen alltså, cykeln vill Majken behålla och byxorna kommer om en dryg vecka) 

Våra fotograferingar är årets höjdpunkter. Kanske för att de föregås av mental stress och stunder av tvivel. Kommer vår leverantör att få klart allt i tid? Kommer tyget att få rätt svärta i produktion? Kommer vår nya modell att "gå igenom kameran"? Hjälp - stylisten är dubbelbokad, hinner vi hitta en ny? Kommer modellen passa i våra provkläder i storlek 46-48? Kommer vi hinna fotografera allt vi planerat? Kommer du att gilla det vi har tagit fram?

Allt tvivel är som bortblåst då vi har alla prover färdig-strukna och klara på plats i studion. Då modellen Aida visar sig vara precis så stor (storlek 46 i byxor) som hon sagt och dessutom exakt så behaglig att umgås med som vi hoppats. Att hon är helt galet snygg i våra kläder efter att fått en professionell sminkning och en bra ljussättning gör inte vårt självförtroende sämre.

Vi har mycket att hinna med under dyra studio timmar men nu känner vi att vi har en bra kollektion och vi andas ut samtidigt som vi exalterat stimmar runt. Fanny hoppar jämfota när Aida har bomberjackan Nikki i denim, lång blåmönstrad Olivia tunika och Power jeans till det, "jag vill ha likadant nu, nu, nu!" * Jag suckar längtansfullt när jag ser Aida i vårt nya svart-vita mönster att "Precis så där vill jag se ut i sommar, precis så!" 

Att jag är drygt 30 år äldre, 15 cm kortare och bredare gör absolut ingenting för jag vet att jag kommer stortrivas, känna mig bekväm och helt i synk med mig själv.
Det är känslan som räknas.

Jag hoppas du känner likadant och att du hittar dina egna favoriter i vår kollektion!

* Jodåsåatt... ungefär två minuter efter fotograferingens slut har Fanny snappat åt sig flera prover för att ha dem på sin Rom semester. När jag suckar ger hon mig mitt eget argument tillbaka - "Du säger ju själv att bästa testet är att leva i kläderna - först då vet man vad man pratar om".

 
Aktuellt nu!

Du har sett dem på TV, du ser dem i modemagasin, du ryggar kanske eller längtar? Volangen är hetare än på länge! Vi är inte rysch-pyshiga av oss alls, men Elsa tunikan är en favorit som vi alltid känner oss snygga i. Aida var förstås inget undantag. Elsa tunikan rör sig snyggt på kurviga kroppar. Här kombinerad med Linn kjol. Våga prova!

Het i volang.

Elsa tunika finns i storlek 42-56 och även i vitt. PRIS 699:-

Den är inte ny Ninni toppen i beige/vit men så snygg och mycket aktuell till de sandfärgade Pamela byxorna.
Ninni tunikan kommer nu på mångas begäran i vår i fler färger/mönster.
En svart/vit (som byxan överst) och en blåbladmönstrad som på Olina toppen här under. Fina allihop!

Nykär i Ninni tunika!

Ninni tunika beige/vit. Finns i storlek 42-56. OBS! Den är mycket rymlig i modellen.  Pris 699:-

 
Nya byxor till våren?
Den moderna vida byxan Linnea!

Årets kanske mest moderna modell är den vida byxan Linnea. Kaxig och ung till sneakers, elegant och uppklädd till sko med klack. Generös benvidd och extra hög midja med en liten ficka på höften.
Benlängd 76-78 cm
Finns i grått och svart. 

Storlekar 42-44, 46-48, 50-52, 54-56
PSST! Du som är uppmärksam ser att toppen är ny! Olina topp i Leaf mönstret kommer om en dryg vecka!

PRIS 799:-   
Beställ ditt par idag!
Klassisk stretchbyxa, snygg till tunikor.

Pamela byxan har vi i år på begäran tagit hem i flera färger.
Snygg, bekväm och mycket välklädd!
Finns i vitt, svart, marin och sand.

Benlängd 71 cm (28 tum)
Finns i storlekar 42-54. 


PRIS 699:-   
Beställ dina Pamela här!
Nya Pamela turn up med uppvik!

Sommar-fräsch och mycket efterfrågad är denna nya Pamela "turn-up".
Tight ben gör att den passar fint att bära med våra nya långa tunikor/klänningar till när du inte vill vara barbent.
Benlängd 55 cm.
Finns i vitt och svart och i storlekar 42-54. 

PRIS 649:-   
Ta mig till Pamela turn up!
Bästa sommarjeansen!

Power jeansen är älskade av många för sin sköna följsamma passform. Vårens nyhet är den lite tunnare, ännu mjukare Power zip med dragkedja i benslutet och en ankelkort benlängd.
Benlängd 71 cm
Finns i storlekar 42, 46, 48, 50

NU 899:-   
Se mer här!
Vi har lyckats få hem fler Power jeans!

Power jeansen i "original". De säljer alltid slut snabbt. Vi får en stor leverans till tidig höst, de brukar komma in redan i juli månad. Då får vi alla tre benlängder och i svart och blått. När de tar slut är de slut länge.

Därför är vi glada att vi lyckats krama fram några få par extra av de svarta och blå i mellan benlängd.
Benlängd 80 cm.
Storlekar 42 - 50

PRIS 899:-   
Passa på - vi har ett fåtal kvar!

Vi har ovanligt mycket att välja på vad gäller byxor just nu, men som vanligt finns inga mängder i varje storlek så passa på om du vill vara på säkra sidan och få nya byxor till våren och sommaren. Saknar du något särskilt kan det löna sig att fråga - vissa modeller kan vi beställa om du har lite tålamod. Hör av dig till oss!

Till alla byxorna bums!
 
Små goda nyheter är också nyheter!

En liten börs, portmonnä, bra-att-ha-fodral av äkta läder tillverkad i Italien är precis vad vi behöver nu när vi övergett kontanter och mest använder kort. Är du trött på att sprida tamponger runt dig på bussen när du försöker lirka fram hörlurarna - då behöver du också en eller två.

NY! Penny börs

Penny börs finns i flera färger. 100% kalvläder. Storlek 8 x 12 cm.  PRIS 149:-

 
Kom och prova på torsdagar 12,00-19,00
På torsdag har vi öppet!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur. Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

 

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta och hitta oss!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest