Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Grå väder och färgglada kläder

Att februari är en grå och tråkig månad tycker nog de flesta. Regn, snö och allmänt gråväder turas om att plåga oss och solen hittar inte fram. D-vitaminer säljs som smör i solsken på mitt lokala Apotek och tjejen i kassar nickar förstående när jag köper min dos.  

De senaste två åren har jag spenderat halva februari i och kring Karibiens öar. Ett februari fyllt av turkosa hav, kritvita stränder och stekande sol. Längtan infinner sig och jag börjar ivrigt titta på semesterresor men inser snabbt att jag inte är ensam. Resorna är få och dyra. Ja, vem vill inte åka till sol och bad nu?

En värmande go tröja!

En turkos Emma och en blågrön Happy sjal är pricken över i:et! Pris 699:-/249:-

Njutningen till vardags består istället av en uppfriskande simtur i närmsta simhall. På Kockum Fritid i Västra Hamnen har man utsikt över ett grått havsbad som under sommarmånaderna är fullt av liv och rörelse. Inomhus har man möblerat med solstolar och konstgjorda palmer. Mysig belysning och lugnande musik gör att jag känner mig riktigt avslappnad. Bums in i bastun efter simturen och värmen är nästan den samma som i Karibien. Det här är ju inte så dumt trots allt!

Vi hoppas att våren kommer snart och fyndar Alva skjortan till låga 399:- Snygg i vår med Olina toppen under. Pris 499:- Passa på innan de tar slut!

Färgglada kläder piggar upp tillvaron. Komplettera allt ditt grå och svarta med färg och roliga mönster så gör du både dig och någon annan glad! En rödprickig Ninni tunika, en cerise Elira blus eller en ormbunksmönstrad Olina topp gör under för humöret! Nåväl, D-vitaminerna måste fortfarande intagas men man blir lite gladare i själen av en färgglad Jolly sjal. Det blir i alla fall jag!

Pigga upp ditt svarta med en färgglad Jolly sjal. Blågrön är min favorit. Vilken blir din favorit? PRIS 99:-

Play cardigan i blått är kul och skön!

Vad piggar upp mer än en härligt blå caridgan? Jo, priset förstås! ENDAST 99:- 

Galet va? Snyggt och bekvämt till vardags och jobb.

 

Är REAN slut nu? Nej, än finns det möjlighet att fynda till sänkta priser. 

OBS! Vid REA köp under 500:- tillkommer 49:- i frakt.

Vi stänger rean 2017-02-28.

REAFYNDA HÄR!
 
Ni önskade, vi lyssnade!

En fråga vi får ofta är "Har ni strumpbyxor och tights som inte glider av kroppen?" Hittills har vi sagt nej och ofta inte heller kunnat tipsa om ett bra märke att köpa. Vi har sökt och testat, men hittar vi kvalitén så finns inte storleken och vise versa. 


Men nu är de här! Tights med fot och leggings utan fot i 60 denier från belgiska märket Cette. Tusentals kvinnor har köpt och tyckt till och alla är de överens om en sak - fantastiska strumpbyxor och tights i hög kvalitet som sitter skönt! Nu kan vi ta på våra kjolar och klänningar och visa benen med självförtroende! 

Modell London - den utan fot

Klassiska svarta leggings utan fot i 60 denier. 

249:-   
Köp nu!
Modell Dublin - den med fot

Klassiska tights med fot i 60 denier. Finns i svart och blågrönt.

249:-   
Köp nu!

OBS! Tights och leggings är små i storlekarna. 
Välj gärna en storlek större än du har i dina jeans och byxor.


Finns i storlek: L = 44-46, XL = 48-50, 2XL = 52-54, 3XL = 56-58, 4XL = 58-60

 
Fannys boktips!

En ny favorit har tagit plats i bokhyllan. Boken är ett par år gammal men jag har upptäckt den först nu. En fantastisk historia om det gråa, regniga Irland och en stark affärskvinna! Läs medan det är inomhus-mys-väder!

"De tre systrarna Sheedy har bott i Stone House i Stoneybridge på Irlands västkust så länge som någon kan minnas. Huset håller på att förfalla när en driftig kvinna återvänder från USA och lyckas köpa det av systrarna.

Planen är att inrätta ett hotell, erbjuda stressade storstadsbor vila och rekreation, goda middagar och ett avspänt sätt att umgås. Till sin hjälp tar hon några av ortens söner och döttrar som av en eller annan anledning valt att komma tillbaka efter vistelser i Dublin eller utomlands."  

 
Öppet på torsdagar 12,00-19,00
På torsdag har vi öppet!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur. Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

 

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta oss och hitta hit
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest