Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Konsten att göra ett bra val på REAN
Gott nytt år!

Audrey är klädd i ett av våra finaste REA fynd; Alva skjorta. REA PRIS från 499:- (ord.pris 699:-)

Efter den längsta sjuka period jag kan minnas sedan jag hade vattkoppor i sexårsåldern är jag nu tillbaka på kontoret. Hes och snörvlig och lika alert som sengångaren i Zootropolis (du som är lika barnslig som jag har sett Disney filmen på bio och vet vad jag menar - ett fånigt leende men outhärdligt långsamtjobbande djur).

Fanny tyckte det var en strålande idé att byta lösenord på alla våra företagskonton under tiden jag var borta. Det tyckte inte jag. Trots att hon noggrant informerat både i skrift och muntligt och med konkret handpåläggning sitter jag och snörvlar och muttrar när jag inte kommer in i våra mest basala system. Svettas lätt och klarar första dagen att få iväg tre mejl på hela dagen. Tre. 

Forever bag med en innerficka med blixtlås. En stadig bag att lassa full av arbetspapper, böcker, extrakläder, matlådan eller vad du nu har behov av.  REA PRIS 999:- (ord. pris 1699:-)

Idag är det onsdag och jag har värmt upp en smula och ägnar dagen åt att gå igenom lagerstatus och att tipsa er om några väl valda REA FYND.

Jag försöker hålla mig till devisen "Om jag inte kan tänka mig att köpa till ordinarie pris då ska jag heller inte köpa bara för att det är REA".

Det brukar hjälpa mig att sortera bort de plagg som annars blir garderobs-värmare. Obskyra mönster och konstiga modeller i fel säsong och fel storlek är sällan lyckat även om det råkar vara billigt. Det jag håller utkik efter är istället bra enfärgade långlivade plagg som är lätta att variera med det jag redan har. Accessoarer som kompletterar och förnyar och även de kan hålla länge, länge. 


Det är precis den typ av plagg som vi alltid vill göra till dig och gärna repetera oavsett säsong. Just nu finns några av dessa godbitar med på årets största REA.

Fay sjal i blått och svart är grafiskt enkel och tidlös.  REA PRIS 99:- (ord. pris 249:-)

Linneskjortan Alva i flera färger är ett sådant exempel. Den håller stilen 10 år om så krävs.

Kim cardigan är en typisk bra baskofta som är användbar ofta och lätt att kombinera.

Skinnbagen Forever har jag själv i brunt sedan tre år tillbaka - den blir bara snyggare och snyggare ju mer jag använder den. Nu ska jag slå till på en svart att variera med. Lite mer elegant och passar till allt.

Fay sjal är en annan favorit som finns i flera färgställningar till ett riktigt lågt pris. Skandinaviskt stram och enkel i sin form. Inget man tröttnar på i första taget precis!

Mycket har redan börjat ta slut men om du skyndar dig så finns dessa plagg och accessoarer fortfarande kvar i just din färg och storlek! Passa på direkt! 

Varm och skön i en Kim kofta. Finns även i röd och mullvad. REA PRIS 499:- (ord.pris 799:-)

Vad ska jag tänka på när jag handlar rea?

- Under rea perioden tar vi ut en fraktavgift om 49 kr när du handlar för mindre än 500 kr. Handlar du för mer än 500 kr är frakten gratis!

- Köper du varor ur ordinarie sortiment för mindre än 500 kr drar vi av frakten i efterhand!

- Det ligger några röda dagar i slutet av december och början av januari. Ditt paket kan därför ta lite längre tid än vanligt att hitta fram. Vi ber om ditt tålamod!

- Du har alltid 14 dagars öppetköp och bytesrätt, det gäller även rean! Använd den bifogade retursedeln så står vi för returkostanden.

Ta mig direkt till REAN!
 
Bra och välsittande vardagsbas!

Olina topp i svart mosscrepe är bland de toppar jag använder mest just nu. Fin under Karin och Kim koftorna. Snygg under Matilda blazer. En riktig kameleont. Pris 499:-

Läsglasögon 349:-

Snygga läsglasögon med matta flexibla bågar från See-Concept (som nu byter namn till IZIPIZI.) Finns i flera färger och styrkor upp till +3. Unisex modell som passar lika bra på dig som på mannen i ditt liv. 

Pris 349:-

Jeans i kort längd med dragkedja i benslutet. Pris 899:-

Har du provat byxan Pamela? Inget är väl så skönt som ett par nya byxor som sitter bra? Dessa är sammetslena och följsamma även i linningen. Finns i storlek 42-54 som passar upp till storlek 56. 

Pris 699:- 

 
Vi har öppet precis som vanligt!
På torsdag har vi öppet!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur. Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

 

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta oss och hitta hit
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest