Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Ett enda löfte räcker!
Gott nytt år!

Varje år avger vi storslagna löften som vi redan efter midnatt vet att vi inte kan hålla.
Gå ner i vikt, motionera mera, jobba mindre. Så på nyårsdagen ligger vi i oinspirerade soffan och äter chips för att det fanns kvar sedan dagen innan. Du känner dig usel, det kommer inte gå så bra i år heller? 

Lova istället att du ska hålla i de bra förändringar du gjorde under det förra året. Kanske slutade du med en ovana? Kanske började du göra något nytt som du mått bra av? Lova då dig själv att hålla i!

Istället för att ständigt kritisera oss själva hyllar vi och lyfter oss själva. DU gjorde något bra 2016, du är smart och handlingskraftig och har bevisat att du kan göra nya saker när du vill. Ta med dig det in i 2017! 

Se tolvslaget som en mållinje och räkna in de små vardagsbragderna från det föregående året - vem vet - kanske du till och med har någon ny må-bra-bragd att räkna in vid nästa tolvslag? 

 

Med det tankesättet lovar vi dig att 2017 blir minst lika bra som 2016, om inte bättre! 
En riktigt god start på det nya året önskar vi dig!

 
REA RUS!
REA REA REA

I mellandagarna har vi rensat, sorterat och inventerat inför årets bokslut. Det känns bra att rensa i lagret och förbereda för allt nytt som skall komma!

Att du blir glad och får möjligheten att köpa riktigt billigt gör ju inte känslan sämre!
Bästa fynden enligt orderingången är vår mjuka sköna trikå - Pam byxor och kjolar för 99:- samt Simi och Sam jackorna för ytte-pytte-priset 99:-. Stickade bomullskoftan Kim och tröjan Klara går åt i en rasande fart! Linneklänningar och skjortor kommer snart att kännas sköna när värmen är tillbaka, det går fort dit!

Fortfarande finns gott om fynd kvar på vårt lager och i vårt showroom, så passa på!

Underbara Klara i 100% bomull börjar ta slut i lager. Finns även i svart/vit. REA PRIS 499:- (ord.pris 799:-)

Veckan som gått toppas av marinblått och mullvadsfärger. Sandra är en av era klara favoriter. Snygg och skön både som sommarjacka och kavaj. Finns även i svart. REA PRIS 499:- (ord.pris 899:-)

VECKANS SUPERKLIPP! Sam jacka svart eller aubergine ENDAST 99:- (ord.pris 699:-)

Alva skjortan har länge varit en favorit hos många. Inte minst under veckan som gått.

Finns även i blått, grönt och orange. REA PRIS 499:- (ord.pris 699:-)

Kim cardigan forsätter att hänga i topplistan. Denna vecka i marinblått! Lagom varm i 100% bomull. Finns även i rött och mullvad. REA PRIS 499:- (ord.pris 799:-)

Vad ska jag tänka på när jag handlar rea?

- Under rea perioden tar vi ut en fraktavgift om 49 kr när du handlar för mindre än 500 kr. Handlar du för mer än 500 kr är frakten gratis!

- Köper du varor ur ordinarie sortiment för mindre än 500 kr drar vi av frakten i efterhand!

- Det ligger några röda dagar i slutet av december och början av januari. Ditt paket kan därför ta lite längre tid än vanligt att hitta fram. Vi ber om ditt tålamod!

- Du har alltid 14 dagars öppetköp och bytesrätt, det gäller även rean! Använd den bifogade retursedeln så står vi för returkostanden.

Ta mig direkt till REAN!
 
Vårens nya byxor är här!

Vi har redan fått in vårens byxor och själva lagt beslag på varsin par av de nya Power jeansen med dragkedja i benslutet.
Så här efter alla uppklädda helger känns det skönt med ett par stretchiga, sammetslena blåjeans och en skön stickad tröja till det! 

De här jeansen är liksom formade efter kroppen och ingångna direkt. Dragkedjan i benslutet gör dem lättare att dra på utanpå vinterns stövlar och kängor. På mig är längden perfekt till mina höga sneakers. Skönt att slippa vika/lägga upp! Fanny som är lång drar på sig ett par raggsockor för att värma upp mellanrummet i väntan på sol och värme. 

Passa på och prova ett par du med! De sitter både snyggt och skönt!

Vårens nya Power jeans har kortare benlängd och dragkedjor vid bensluten. Lika stretchiga och sköna som tidigare! Finns i storlek 42-50, men de är generösa i storlek så de passar även dig som normalt drar 52-54 i byxor. Pris 899:-

Pamela byxan är tillbaka!

Nu finns de i inte mindre än fyra färger!

Mångas favorit, den lite kortare och tunnare mirakelbyxan Pamela finns nu i marin, svart, vit och sand.
OBS! Vi har endast ett fåtal kvar i marin och sand så passa på direkt!

Pamela finns i storlek 42-54. Snygga klassiker att vara obekymrad i!

 

 

 

 

 

Pris 699:-   
Köp nu!
Ta mig till vårens byxor bums!
 
Vi har öppet precis som vanligt!

Vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö har öppet trettondagsafton 5 januari klockan 12-19 och varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur. Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

 

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta oss och hitta hit
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest