Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Dags att avlägga löften igen...
Gott nytt år!

Ännu ett år har swishat förbi och vi står undrande kvar och mumlar "vad var det som hände?" För oss var 2016 ett händelserikt år. Tre av fem barn flyttade, Cecilia och Eskil fick ett nytt hem, butiken/kontoret/lagret fick en ny lokal. Förhållanden tog slut, någon fyllde 55 år och en annan fyllde 25 år. Alice och Fay blev AliceDot och en musbutik tog plats i Malmö.

 

Inför varje nyår ställer vi frågan "Vilka är dina löften för det nya året?" Svaren blir ofta "Jag ska gå ner i vikt", "Jag ska vara hälsosammare", "Jag ska ta mer tid för mig själv och jobba mindre". Inför 2016 lovade både jag och Fanny oss själva att bli smalare och hälsosammare. Löften bröts och jag behöll vikten medan Fanny inte gick ner ett gram i vikt utan snarare lät låren bli ytterligare lite större. Vi blev visst inte mirakulöst smala i år heller.

 

Inför 2017 lovar vi oss en sak - att vara precis så bra som vi kan och vill vara. Det blir inga pretentiösa löften om att bli smalare, hälsosammare eller jobba mindre och resa mer. Fanny, vars fot stoppat henne från träning i nio års tid, lovar sig själv att äntligen få löpträna igen. (Det är ett himla tjat om det där springandet. Hur kul kan det vara egentligen..?)

 

Löpträning eller inte. Vilka är dina nyårslöften? Kanske ska du äntligen läsa den där boken som stått i bokhyllan i månader. Eller unnar du dig en resa till något härligt resmål?

 

Oavsett vilka löften du har för det nya året önskar vi dig ett riktigt gott nytt år!

 
Galna priser på REA-favoriter!
REA REA REA

WOW! Vilken REA start - ni fattade galoppen direkt och fyndade vilt av stickade koftor och våra syndigt låga priser med massvis av plagg under hundralappen! Här kommer era favoriter mellan jul och nyår! Fortfarande finns gott om fynd kvar på vårt lager och i vårt showroom, så passa på!

Veckans favorit är Kim cardigan röd. Finns även i mullvad och marin. REA PRIS 499:- (ord.pris 799:-)

Fay sjal blå/svart är favoriternas favorit bland accessoarer. REA PRIS 99:- (ord.pris 199:-)

Tidlös skandinavisk design ligger bakom Klara tröjan som är en av era absoluta REA favoriter. Finns även i marin/mullvad. REA PRIS 499:- (ord.pris 799:-)

En klassisk svart långkjol är alltid bra att ha. Pam kjol är er favorit! REA PRIS 99:- (ord.pris 399:-)

Vad ska jag tänka på när jag handlar rea?

- Under rea perioden tar vi ut en fraktavgift om 49 kr när du handlar för mindre än 500 kr. Handlar du för mer än 500 kr är frakten gratis!

- Köper du varor ur ordinarie sortiment för mindre än 500 kr drar vi av frakten i efterhand!

- Det ligger några röda dagar i slutet av december och början av januari. Ditt paket kan därför ta lite längre tid än vanligt att hitta fram. Vi ber om ditt tålamod!

- Du har alltid 14 dagars öppetköp och bytesrätt, det gäller även rean! Använd den bifogade retursedeln så står vi för returkostanden.

Handla all REA nu!
 
Vårens nya byxor är redan här!

Vi har smygstartat modeåret 2017 och redan fått in vårens byxor. Både Fanny och Cecilia testar de nya Power jeansen med dragkedja i benslutet. De sitter lika bra (nåja nästan lika bra) på mina stadiga och lite kortare ben som på Fannys betydligt längre!

 

Cecilias jeans har varit på Gran Canaria och testats även i värmen till största belåtenhet. Det här är jeans som sitter som en smäck och utan att klämma även under en fem timmars trång flygresa. Jag vet jag har testat! 
Vi gillar!

Vårens nya Power jeans har kortare benlängd och dragkedjor vid bensluten. Lika stretchiga och sköna som tidigare! Finns i storlek 42-50, men de är generösa i storlek så de passar även dig som normalt drar 52-54 i byxor. Pris 899:-

Allas vår favoritbyxa Pamela är tillbaka!

Nu finns de i inte mindre än fyra färger!

Marin, svart, vit och sand.

Pamela finns i kort benlängd i storlek 42-54.

Snygga klassiker!

 

 

 

 

 

Pris 699:-   
Köp nu!
Ta mig till vårens byxor bums!
 
Vi har öppet precis som vanligt!

Är du ute i sista minuten för nyårsafton så har vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö öppet 29 december och trettondagsafton 5 januari klockan 12-19Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur. Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

 

Cecilia och Fanny

Klicka här för att kontakta oss och hitta hit
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest