Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
Stickat utan att stickas!
Kofta karin

Skönast i vinter är Karin kofta i 100% bomull. Finns i marin, svart, röd och mullvad. Pris 899:-

Många tror att man inte fryser om man är en lagom tjock kvinna och dessutom 50 plus, eller jag uppdaterar 55 plus ska det nu vara för egen del. Fast inte så mycket plus. Bara tjock. Och frusen. 

 

Branschen som vi kan kalla oss och alla andra som säljer kläder till kvinnor hävdar bestämt att tjocka kvinnor fryser inte och är därmed inte intresserade av stickade plagg. Kvinnor i klimakteriet (denna ytterst diffusa period helt i avsaknad av höjdpunkter eller tillfällen att fira) lär heller inte frysa och därmed inte vara intresserade av stickade plagg. 

Nähä, men då är jag väl inte tjock och inte i klimakteriet, för jag fryser - jag fryser ofta och mycket denna årstid. Fanny som inte är ett dugg tjock och dessutom är väldigt ung fryser ständigt. En kall nästipp och kalla händer och fötter har hon ärvt av mig. Hennes storasysters hemstickade raggsockor är den mest uppskattade och utslitna presenten. 

 

Vi vet av egen erfarenhet att vi har många frusna kunder i alla de former och storlekar.
Karin koftan är en storsäljare och favorit sedan förra säsongen som ju denna säsong även kommit i svart med guldknappar. Passar du på innan söndag kan du köpa den glada röda Karin koftan (eller Kim om du föredrar en kortare kofta) med 20% rabatt. Rabattkoden hittar du längre ner i detta brev. 

 

Många har i höst upptäckt den sköna Mie tröjan och beställt först en och sedan en till i en annan färg, Det blir vi glada för! Själv har jag en svart och en rödbetsröd men tänker att en grå kanske skulle ge variation eftersom jag använder dem så ofta. Får se om jag lyxar till det med ytterligare en. 

Varmt och mysigt i Mie tröja som finns i grått, rödbetsröd och svart. Pris 799:-

Denna säsongs nya tröja med skön krage heter Mie, vi har döpt den efter en kär kund från Båstad som alltid är lika slående elegant och gärna bär stickat med krage. (Lika eleganta väninnan Marina fick en poncho uppkallad efter sig men den stöp på mållinjen pga att den i denna tätstickade, mjuka och sköna bomullskvalitet blev allt för tung och dyr.)

 

Mie tröjan är ett lagom varmt och skönt vardagsplagg som är ett säkert val på stadspromenad när man plötsligt kommer på att det vore trevligt att gå och fika eller äta lunch på något mysigt ställe. Då känns det bra att inte ha en gammal nopprig fleecetröja under jackan. 

 

På vårt jobb varierar temperaturen kraftigt beroende på om solen skiner på oss genom de stora fönstren eller om det som idag blåser så friskt att dörren blåser upp. Då jobbar vi gärna i Karin koftan eller Mie tröjan och känner oss representativa men utan att frysa.

För tjocka kvinnor fryser faktiskt också.. 

Klara och Mie är mjuka och sköna tröjor. Perfekta under jackan och lagom varma inomhus. Pris 799:-

Alla våra stickade plagg; koftorna Karin och Kim och tröjorna Klara och Mie är av samma sköna kvalitet. De är stickade av 100% bomull. Mjuk och lagom varm utan att jag blir svettig, elektrisk i håret eller stickig. Den gör bara precis det jobb den ska göra, nämligen att hålla oss varma, bekväma och snygga. Vad mer kan man begära? 

Hitta dina stickade favoriter här!
 
Din rabatt på rött!
Din rabatt på rött!

En röd amaryllis från den lokala torghandeln är precis vad vi vill ha i jul!

Ange kampanjkod NUÄRDETJULIGEN16 i kassan så drar vi automatiskt av 20% på alla dina röda varor!

Erbjudandet gäller endast dig som är prenumerant på vårt nyhetsbrev dock längst till och med SÖNDAG 2016-12-04 och så länge lagret räcker.

Se allt rött här!
 
Veckans tips
Världens godaste chokladkola som även fungerar som chokladsås till marängsvissen!

Äntligen juletid och dags för godis tillverkning och bullbak. Inget passar så bra som en riktigt god och krämig chokladkola efter maten - inte om du frågar oss chokladälskare i alla fall.

 

Det här receptet hittade Fannys sambo Peter för ett tag sen och gissa om kolan snabbt tog slut. Gudomligt god chokladsås blir till underbar chokladkola om du dubblar receptet.

 

Vi kan inte lova att det räcker till jul, men vi kan lova att det kommer uppskattas på julbordet!

Läs hela receptet här
 
Nu erbjuder vi personlig shopping!

Vill du lära dig att kombinera dina kläder på fler sätt eller önskar du tips på nya stilar? Oavsett vilket erbjuder vi dig personlig shopping. Du köper enkelt tjänsten i vår webbshop och när vi får din order kontaktar Fanny dig angående detaljer som vilka färger du gillar, hur lång du är och om du trivs bäst i kjol eller byxor. Du behöver inte klä av dig naken i ett provrum tillsammans med oss utan allt gör vi via nätet! 

 

Du får tips baserat på dig, dina behov och din kroppsform. Handlar du för 3000 kr eller mer inom två månader från tiden för din personliga shopping ger vi dig priset för shoppingen tillbaka. Alltså får du 250 kr, 500 kr eller 1000 kr i rabatt på din order.

Väljer du det största paketet får du dessutom lite extra rabatt. Läs mer nedan!

 

Helt enkelt - du köper tjänsten och Fanny hjälper dig!

- Tips på tre kombinationer

- Tips på färgtillval

- Fullständig inköpslista för varje kombination

 

250 kr rabatt*

 

 

 

250:-   
Läs mer här

- Tips på fem kombinationer

- Tips på färgtillval

- Fullständig inköpslista för varje kombination

- Ett uppföljningstillfälle när det passar dig

 

500 kr rabatt* 

 

500:-   
Läs mer här

- Tips på tio kombinationer

- Tips på färgtillval

- Fullständig inköpslista för varje kombination

- Tre uppföljningstillfällen när det passar dig

 

950 kr rabatt plus 200 kr extra rabatt*

950:-   
Läs mer här

* Rabatten gäller när du handlar för 3000 kr eller mer inom två månader från tillfället för din personliga shopping.

 
Vi har öppet precis som vanligt!

Kalla vindar kräver varma kramar!

Lägg din order senast 15 december för leverans innan julafton och senast

20 december för leverans innan nyår. Är du ute i sista minuten för julafton och nyårsafton så har vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö öppet både 22 december och 29 december klockan 12-19. Här kan du handla ur samma sortiment och till samma priser som på nätet!

 

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur.
Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss!

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

Cecilia och Fanny

hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest