Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
När dimman hänger tungt...

Klä dig i mjuk och skön bomull i färger som piggar upp. Karin kofta pris 899:-

Det är mitten av november. Dimman är påträngande tung. Så tung att Turning Torso tvärs över parken verkar ha lämnat Malmö under natten. Klädvalen blir plötsligt svarta och den färgglada sjalen blir det enda som lyser upp.

 

Vet du vad som gör dig gladare i vinterns gråa moln? FÄRG! Jo, visst ligger det en sanning i att färg gör oss gladare. Ta på dig din färgglada sjal, bär en röd tröja eller ha gula strumpor. Oavsett vad du gör det till kommer det göra dig och alla du möter gladare, vi lovar!

Ett roligt mönster hjälper till att hålla humöret uppe! Ninni tunikan i röd/vita prickar

blir extra kul med en prickig Polka sjal till. Pris 599:- respektive 249:-

Eller varför inte fortsätta använda favoriten Olina och kombinera med svart? Roligt och neutralt! Pris 499:-

Vi vet hur svårt det är att bryta sig ur den svarta lite anonyma looken, speciellt på vintern!
Både jag och Cecilia är bekväma i svarta toner. Möjligtvis adderar vi lite svart/vita ränder eller prickar och emellanåt känner vi oss starka nog att bära Oksana kimonon i Fern röd.
Men inte just nu.

Vi känner oss ganska less på dimma och regn nu, trots att solen faktiskt sken på oss i måndags. Så här sitter vi på kontoret. Fanny i gräsgröna strumpor och prickig sjal. Cecilia med sitt cerise telefonskal, knallröda läppar och en färgglad Flora sjal.

Det är inte mycket, men det gör oss lite gladare tills adventsljusen börjar glittra och lysa upp staden och vi plötsligt likt förprogrammerade kalenderpåminnelser känner ett starkt behov av att klä oss i rött!

 

Cecilia gick på musikal igår kväll. Lite glitter och glamour, hög musik och sorlet av en förväntansfull publik satte guldkant på tisdagskvällen. Kinky Boots heter musikalen och i huvudrollen förutom Andreas Weise, Åsa Fång, Stefan Sauk, Marianne Mörk och en strålande Oscar Pierrou Lindén figurerade flera par långa lackröda stövlar med stilettklack. "Vinrött och brunt påminner om tweedkavaj och jordstampat golv men RÖTT den färgen osar av sex!"

 

Röda stilettos någon? Vilka är dina bästa tips för att pigga upp dig i november?

Välj färger som går att kombinera med svart men som ändå piggar upp. Turkost till exempel!

Båda favoriterna Ella och Emma finns i turkost. Pris 599:- respektive 699:-

Färgglada läsglasögon är alltid kul! Finns i sex härliga färger med flexibla bågar som håller länge.

Pris 349:-

Jag vill ha mer färg!
 
Vi gillar Happy Socks!

Happy Socks grundades 2008 av två svenska killar och har idag växt sig stora världen över. De tillverkar strumpor för alla i alla möjliga färger, former och mönster du kan tänka dig! Allt från stilrena ränder till galna papegojor och delfiner. De har allt och de är roliga!

 

Fanny har ett gäng Happy Socks hemma som inte bara piggar upp utan håller förvånansvärt bra. Snygga och roliga! För mer information se: www.happysocks.com 

 
Tipsa en väninna och få presentkort!

Du får 100 kr i presentkort för varje ny väninna som handlar hos oss. Det enda du behöver veta är att din väninna inte har handlat av oss tidigare eller följer vårt nyhetsbrev.

 

Vill du vara med? Gör såhär:
1) Skicka ett mail till oss för att få din personliga kampanjkod! hello@alicedot.com

2) Ge koden till din väninna - per mail, telefon eller när ni träffas. När din väninna handlar använder hon kampanjkoden och får då en valfri Jolly sjal. Dessutom ser vi att hon blivit tipsad av dig! Det gäller både när hon handlar i vår webbshop och i vår butik i Malmö.
3) Vi kontrollerar att din väninna inte redan finns i våra register och skickar därefter ut presentkortet till dig.

 

Presentkortet kommer per e-post och är giltigt i ett år från den dagen det kommer till din inbox. Presentkortet och gäller både i vår webbshop - butik.alicedot.com - och i vår butik på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö.

 

 

Erbjudandet samt din personliga kampanjkod gäller tillsvidare. Observera att koden endast gäller nya kunder och kan alltså inte användas av befintliga kunder.

Jag vill vara med!
 
Vi finns här precis som vanligt!

Oavsett om vi får se dig live eller inte så blir vi alltid glada att höra av dig. Det är Cecilia som sköter design och inköp medan Fanny sköter försäljning, order och retur. Vi svarar gärna på dina frågor eller lyssnar på dina önskemål när du kontaktar oss! 

 

Mejla hello@alicedot.com eller ring 0760-349300 så hörs vi!

 

Cecilia och Fanny

hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest