Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren   
 
TJOHO! NU ÄR NYHETERNA HÄR!

Nu är höstens NYHETER här! Lite försenade blev de och därför har vi flyttat fram vår modevisning till kommande onsdag 19/10. Missa inte den om du bor i södra Sverige!

Nyheterna som var beställda till september respektive november råkade båda anlända i fredags respektive i måndags. Därmed har vi haft fullt upp med att packa upp, sortera, pricka av, prismärka, justera lagersaldon och att leverera ut alla förbeställningar. Det var på håret då vi lovat leverans 10-15 oktober men vi hann precis få med alla förbeställningar till posten innan 18,00 i måndags.

Tack alla ni som redan skickat glada tillrop när ni igår och idag fått er nyhetsleverans. Vi blir alltid glada att höra av dig!


NYSS UPPACKAT!
Vi har även fått hem mer av populära Olina topp, Ella blus och Ofelia tunika i svart, nu har vi alla storlekar i lager igen!

Mimmi kjol svart, storlekar 42-56.

Mimmi kjol är ny för säsongen! En vid våd-sydd utställd modell av viskos mosscrepe med foder av polyamid. Till fest eller bara till snyggare vardag! Delvis resår i midjan, knäpps med knapp och blixtlås i sidan. Finns i svart och i storlekar 42-56. Pris 699:-

Karin cardigan svart storlek 42-56

Favoriten Karin cardigan finns nu i svart! En ny stöttepelare i garderoben. Den är av ren bomull och har guldiga knappar och två praktiska fickor. Finns även sedan tidigare i klassisk marin, mullvad och klarröd. Pris 899:-

Mie tröja i storlek 42-56

Supersköna stickade tröjan Mie, här i färg rödbeta (finns även i grått och svart) kombinerad med Paris kjol. Snyggt och bekvämt! Pris 799:-resp 399:-

Se och handla alla nyheter här!
 
6 anledningar att bära sjal.
Sjaltider!

Jag får ibland frågan vad det är jag gillar så mycket med sjalar, Oftast kommer den från kvinnor som inte förstått "grejen" med sjal. Jag vet knappt var jag ska börja mitt svar, det finns ju så många anledningar att bära sjal! 

1. En färgstark snygg sjal får mina svarta kläder att se nya ut. Ingen märker att jag har samma svarta tröja och byxor tre dagar i sträck om jag bara byter sjal. Det är bra!

2. Jag har en byst av modell G. Vet ni hur svårt det är att få denna byst att snyggt och prydligt anpassa sig inom ramarna för en BH? Den vill liksom gärna svälla över kanterna hur välsittande denna BH än må vara. En sjal döljer dessa "extra-kullar" effektivt. Det är skönt!

3. Samma nämnda byst bildar liksom en utskjutande hylla varpå det är lätt att spilla sin lunch. Detta spillande är alltför synligt på en enfärgad tröja så om man låter drapera den mönstrade sjalen över sagda byst och det spills på denna istället för på kläderna så är det a) lättare att dölja b) lättare att tvätta. Det är praktiskt!

4. Det är ju faktiskt lite kyligt och dragigt denna årstid, både inne och ute. Här på vårt nya kontor har lufttillförseln tagit fart efter sommarens hetta och håller nu 19-20 grader. Då är det skönt och lagom varmt att ha en sjal runt nacken. Det känns bekvämt!

5. Sjalar tar plats men inte lika stor plats som kläder. Jag packar hellre med ett par extra sjalar och byter sjal till kvällens aktivitet istället för att byta kläder helt och hållet. Det är praktiskt!

6. En vid och djup urringning som känns fräsch på lediga brunbrända sommardagar känns inte alls lika bra bleka höstdagar på jobbet. Då kommer sjalen till användning och gör att jag kan använda mina mer urringade sommarkläder även på hösten. Det är bra! 

Hoppsan, är det redan sex anledningar? Jag skulle kunna fortsätta...jag känner kvinnor som tycker att de fått som en ful "hump" mellan nacken och skuldran och de vill därmed ha något som går högt upp i nacken för att dölja denna.
Det finns de som jobbar på att bli av med sin utväxt och kanske återfå sin naturliga hårfärg. Övergången kan vara svår och ta tid. Gissa vad jag tänker föreslå som funkar bra då...?

 

Ta mig till sjalarna nu!
 
Du kommer väl på modevisningen?

ONSDAG 19 oktober klockan 19-21 bjuder vi till nyhetsvisning i vår butik! Vi bjuder på modevisning med nya, lokala mannekänger, inspiration och tips på nya kombinationer. Efter modevisningen får du tid att prova och handla ur nya och befintliga sortimentet. 

Anmäl gärna dig och dina vänninor till hello@alicedot.com HELT GRATIS!

 

Hitta hit!

Vi finns på Einar Hansens Esplanad 41-43 i Malmö. Ta buss 5 mot Västra Hamnen och kliv av vid Ubåtshallen. Gå mot Turning Torso så hittar du oss. Kommer du med bil rekommenderar vi att du parkerar i parkeringshuset Fullriggaren runt hörnet vid Netto butiken, det är ett rymligt och tillgängligt P-Hus med gott om plats just innanför porten.

 

Klicka här för att säga att du kommer!
 
När du är nära Malmö är du nära oss!

Vi finns på Einar Hansens Esplanad 41-43 - med Malmös bästa utsikt över Turning Torso och vackra grönområden. Showroomet håller öppet för dig varje TORSDAG klockan 12-19. Här kan du handla direkt av oss till samma priser som på nätet! 

 Vill du komma en annan dag? Hör av dig till oss så hittar vi en dag som passar dig bättre! hello@alicedot.com eller 0760-349300

 

Varmt välkommen in!

Hitta hit!
hello@alicedot.com
Einar Hansens Esplanad 41-43, 211 13 Malmö
   Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Vill du avsluta din prenumeration? Klicka här.   
Proudly delivered by
Soundest